Fundatia Suflete Minunate

Dar din dar se face raiul

IMPREUNA VOM FI MAI PUTERNICI

Dispunem de bunavointa, detinem energia, avem compasiunea si mai ales purtam experienta faptelor bune. Insa toate acestea nu ar fi suficiente pentru indeplinirea proiectelor noastre. Fara sprijinul partenerilor, sponsorilor, sustinatorilor si voluntarilor, programele noaste ar ramane doar bune intentii.

NIMIC NU E INTAMPLATOR!

SCHIMBA DESTINE!

Nu este nimic în neregulă in a darui și in a avea obiective, dar dacă vă concentrați doar asupra dumneavoastra, toate luminile se estompează și veți deveni un moment trecător în viață. Daruirea este ușoară, dar făcând acest lucru cu sensibilitate și îngrijire este o artă. Când dăm, este important să fim generoși în dăruirea noastră. La început, acest lucru pare destul de evident – ne putem gândi chiar la cele două cuvinte ca fiind sinonime între ele (daruire / generozitate). Dar ele sunt de fapt destul de diferite. În acest context, generozitatea nu are nimic de a face cu ceea ce dăm sau cu cât dăm.

În schimb, este spiritul de a darui, intenția, motivația și atitudinea minții noastre. Este un fel de dăruire care ne face să zâmbim, umplându-ne cu un sentiment de bucurie. Este un fel de dăruire care deschide mintea, permițându-ne să renunțăm la toate grijile sau preocupările noastre personale.

Devino partener acum